Миколаївська «аграрка» увійшла до ТОП закладів вищої освіти України

Є чимало факторів, які впливають на всеукраїнську та міжнародну репутацію закладу вищої освіти. Одним із таких є Рейтинг підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей,  адже вони чи не найкраще демонструють не лише рівень практичної підготовки здобувачів вищої освіти, а й загальний рівень наукового потенціалу університету.
На підставі оприлюднених нещодавно підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 навчальному році було розроблено рейтинги закладів вищої освіти України. Цього року вони є дуже втішними для Миколаївського національного аграрного університету. Зокрема Миколаївський національний аграрний університет вкотре посідає перше місце серед закладів вищої освіти м. Миколаєва за підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 н.р.


Підсумки участі закладів вищої освіти м. Миколаєва у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 н.р.


Та найбільшою гордістю для науково-педагогічного і студентського колективів університету є почесне І місце у ТОП аграрних закладів вищої освіти України та VI місце у ТОП закладів вищої освіти України.

 Рейтинг ЗВО України за підсумками участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 н.р.


Сьогодні Миколаївський національний аграрний університет впевнено посідає чільне місце у списку українських «Оксфордів» і «Кембриджів», заявивши про те, що університет здійснює якісну підготовку фахівців, про свою самодостатність та вмотивованість. Ще є до чого прагнути, попереду 5 сильних закладів вищої освіти України і лише декілька сходинок до омріяного п’єдесталу, який, безперечно, найближчими роками буде підкорений нестримним духом Миколаївського НАУ.
 

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт,ректор МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget