Кураторська година «Гендерне насильство: соціологія і психологія явища»

Саме на таку тему була проведена кураторська година для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту 1 та 2 курсу спеціальностей «Економіка» та «Публічне управління та адміністрування» викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Н.І. Галунець та Л.Ю. Прогонюк. Захід проведено 25.11.2020 р. та присвячено Міжнародному дню боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок у межах підтримки Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Кураторська година була проведена за підтримки Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки та обласного гендерного центру на платформі Zoom.

Спікерами кураторської години були начальник відділу по роботі із сім`єю департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації З.Г. Дмитрієва, керівник Центру медико-психолого- педагогічної служби Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського Д.С. Гулькова, Уповноважений Верховної Ради з прав людини В.М. Жепало.

Під час зустрічі усі присутні ознайомилися з муралом «Обійми себе» київського художника Олександра Корбана, що був створений у Миколаєві в 2019 році у межах міжнародної акції «16 днів проти насильства».

Науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки висловлюють щиру подяку спікерам за участь та організаторам за співпрацю!!!!!






факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget