Біохімічний майстер-клас

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться подальше життя молодої людини після школи. Адже всім хочеться реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.
Цікава професія – велике благо!
Підвести школярів до важливого висновку, що правильний вибір професії визначає життєвий успіх, дозволяє профорієнтаційна робота.
Для ознайомлення учнівської молоді з різноманіттям сучасних спеціальностей Миколаївського національного аграрного університету науково-педагогічні працівники кафедри грунтознавства та агрохімії застосовують чимало форм та методів профорієнтаційної роботи. Однією з них є проведення майстер-класів.
Хімічні знання є базовими для фахівців аграрних спеціальностей. Тож до чергового засідання Школи вибору професії «Профі-старт: стань успішним» здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій Антонюк Кирило та Бобошко Дмитро під керівництвом кандидата технічних наук, старшого викладача кафедри ґрунтознавства та агрохімії Качук Дар’ї Сергіївни підготували «Біохімічний майстер-клас» (https://www.youtube.com/watch?v=NIcH5GAm2Kg), під час якого дистанційно знайомлять слухачів із хімічними методами виявлення органічних речовин у продуктах сільського господарства. Мета майстер-класу – активізувати пізнавальну діяльність школярів, розвивати професійні інтереси та формувати творче ставлення до праці.






агротехнологій,кафедра ґрунтознавства та агрохімії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget