Академічна доброчесність як складова якості вищої освіти!

12 листопада 2020 року викладачі кафедри зоогігієни та ветеринарії  та здобувачі вищої освіти факультету ТВППТСБ взяли участь у онлайн-засіданні наукової студії «Освіта Миколаївщини: нові наукові орієнтири» за темою «Академічна доброчесність як складова якості вищої освіти».
У межах засідання учасники обговорили досвід впровадження принципів академічної доброчесності у сучасний освітньо-науковий процес закладів вищої освіти м. Миколаєва, а саме:
- вектори розвитку та значення академічної доброчесності;
- проблеми академічної доброчесності в наукових роботах;
- основні порушення академічної доброчесності, до яких можуть вдаватись здобувачі освіти та учасники освітнього процесу.
Зокрема, доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії  В.А. Кириченко виступив з доповіддю на тему: «Досвід впровадження принципів академічної доброчесності у освітньо-науковому процесі Миколаївського НАУ» під час якої ознайомив учасників із документами Миколаївського НАУ, які містять політику, стандарти і процедури дотримання академічної доброчесності; технологічними рішеннями, які використовуються як інструменти протидії порушенням академічної доброчесності; яким чином заклад вищої освіти популяризує академічну доброчесність серед здобувачів вищої освіти та як реагує на її порушення.
Дякуємо учасникам за цікаву і змістовну інформацію!






Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії 

В. А. Кириченко

 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget