АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ВИЩОЇ ОСВІТИ

12 листопада 2020 року на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулося чергове засідання наукової студії «Освіта Миколаївщини: наукові орієнтири» за темою: «Академічна доброчесність як складова вищої освіти».
На онлайн-зустрічі були присутні представники департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, науковці, науково-педагогічні працівники, аспіранти  та здобувачі вищої освіти, викладачі та студенти Миколаївського національного аграрного університету, Чорноморського національного університету ім. Петра Могили, Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова та інші.
Від Миколаївського НАУ з доповідями виступили кандидат с.-г. наук, доцент В.А. Кириченко та доктор політичних наук, професор
В.О. Ханстантинов. У своєму виступі оратори ділились технологією впровадження основних принципів академічної доброчесності на практиці.
У вебінарі взяли участь асистенти кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції І.М. Люта та І.В. Каницька. За підсумками онлайн-зустрічі молоді науковці впевнилися у тому, що академічна доброчесність є дієвим інструментом забезпечення якості вищої освіти, моральним кодексом і етичними правилами цивілізованого наукового та освітнього співтовариства.

 


Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget