Профорієнтаційна робота кафедри економіки підприємств

22 жовтня 2020 року Миколаївський національний аграрний університет з дружнім візитом відвідали учні 11-х класів ЗЗСО №20 м. Миколаєва.

Під час екскурсії учні ознайомилися з історією розвитку аграрної освіти на півдні України у музеї університету «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині». Дізнались про можливості дозвілля та відпочинку для студентів університету, створені на факультеті культури та виховання.

Учні зустрілись із ректором університету, академіком В.С. Шебаніним. В’ячеслав Сергійович, привітавши усіх гостей, презентував можливості, які надає університет для молоді на шляху здобуття якісної вищої освіти. Ректор наголосив на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягти успіхів у житті.

Декан факультету довузівської підготовки І. М. Марценюк та відповідальний секретар приймальної комісії Є.В. Баркарь ознайомили абітурієнтів з правилами вступу до ЗВО України та надали інформацію про можливості та переваги навчання на підготовчих курсах Миколаївського національного аграрного університету.

Учні відвідали факультет менеджменту та обліково-фінансовий факультет, посмакували страви власного виробництва у їдальні Миколаївського національного аграрного університету.

Дякуємо колективу школи №20 м. Миколаєва за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget