Виїзне заняття для студентів на тему «Контурна зйомка місцевості»

22 жовтня 2020 року було проведено виїзне заняття для студентів 2 курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету агротехнологій. Заняття провели асистент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Задорожній Ю.В. та інженер-геодезист ТОВ «ЮГЗЕМСЕРВІС» Ліпчук М.Б.
Під час заняття студентів ознайомили з принципом роботи електронних геодезичних приладів – GPS-приймач TrimbleR3 та сучасним електронним тахеометром. На сьогодні, ці прилади є незамінними помічниками геодезистів у сфері будівництва, картографії, землеустрою, маркшейдерської справи. 

Інженер-геодезист ознайомив студентів із принципом організації процесу і проведення геодезичних робіт, розповів, як на основі отриманих даних складають топографічні плани територій великого масштабу.

Студенти мали змогу самостійно провести геодезичні вимірювання та попрацювати з приладами, ставити запитання і отримувати на них змістовні відповіді.
Усім студентам дуже сподобався такий підхід до заняття, тож за можливості будемо його застосовувати і в майбутньому для інших дисциплін. Ми дуже вдячні інженеру-геодезисту Ліпчуку М.Б. за можливість передати студентам цінний досвід як для майбутніх фахівців.


факультет агротехнологій, кафедра землеробства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget