Участь у Всеукраїнському форумі рад молодих вчених

29 вересня при Міністерстві освіти і науки України відбувся Всеукраїнський форум рад молодих вчених, у якому взяла участь член Ради молодих вчених Миколаївської області, науковий керівник Науково-творчого товариства молодих науковців Миколаївського національного аграрного університету, заступниця декана факультету агротехнологій з наукової роботи Антоніна Вікторівна Панфілова. Учасниками Форуму також були представники Міністерства, Ради молодих учених при МОН України, Рад молодих учених областей, міст та закладів вищої освіти, наукових установ, а також молоді вчені, зацікавлені у створенні рад молодих учених в інституціях, які вони представляють. 

Основною метою Форуму було створення платформи для розвитку зв’язків між молодими ученими, налагодження діалогу між радами молодих вчених, органами влади та громадськості.
Учасники зібрання працювали за такими напрямами: процедура та цілі створення Ради молодих учених; об’єднання молодих учених у закладах вищої освіти, наукових установах, а також в областях та містах; проблеми взаємодії із органами влади та громадськими організаціями; закордонний досвід діяльності об’єднань молодих вчених.

факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget