Співпраця Центру з підготовки робітничих професій та факультету агротехнологій з підготовки кваліфікованих робітників за професією «Плодоовочівник»

У 2020-2021 навчальному році продовжується співпраця Центру з підготовки робітничих професій з факультетами та кафедрами університету щодо отримання здобувачами вищої освіти робітничої професії, спорідненої з їх спеціальністю.
Так, 21 жовтня 2020 року, на факультеті агротехнологій відбулося вручення свідоцтв державного зразка про присвоєння робітничої професії «Плодоовочівник» 70-ом здобувачам вищої освіти третього курсу.
Ця подія стала можливою завдяки спільній роботі Центру з підготовки робітничих професій, факультету агротехнологій та Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, за рахунок якого було здійснено оплату 50% вартості навчання.
Привітали випускників із закінченням навчання та здобуттям робітничої професії директор Інституту післядипломної освіти Д.Л. Кошкін та завідувач Центру з підготовки робітничих професій О.М. Циганов. Вони відмітили високий рівень знань слухачів, який відповідає вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики випускника. Це стало можливим завдяки використанню в освітньому процесі наукових розробок професорсько-викладацького складу факультету, зокрема: доктора сільськогосподарських наук М.О. Самойленка, кандидатів сільськогосподарських наук: І.Д. Дудяка, Т.В. Качанової, Н.В. Нікончук, кандидата біологічних наук В.Г. Миколайчук та ін.
Декан факультету агротехнологій А.В.Дробітько у своєму привітальному виступі підкреслила, що Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва надає змогу здобувачам вищої освіти отримати професійні знання та уміння з технології вирощування овочевих та плодово-ягідних культур, які відповідають сучасним вимогам виробництва. 
Бажаємо успіхів нашим випускникам і щиро дякуємо Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва за плідну співпрацю.






інститут післядипломної освіти,факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget