Розширюємо співпрацю з роботодавцями!

23 жовтня 2020 р. делегація Миколаївського національного аграрного університету у складі декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології проф. М.І. Гиля, заступника декана з навчальної роботи доц. Р.О. Трибрата та в.о. завідувача кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології доц. С.І. Лугового відвідали Товариство з додатковою відповідальністю «ІнтерХім» (м. Одеса).
«ІнтерХім» – сучасне фармацевтичне підприємство, основними видами діяльності якого є виробництво лікарських препаратів, синтез фармацевтичних субстанцій і наукові дослідження. Протягом останніх років компанія входить до ТОП-10 провідних вітчизняних виробників ліків і ТОП-30 всіх виробників, представлених на українському фармринку. Девізом цієї компанії є «Ліки з добрих рук», адже її головною метою є виробництво безпечних, ефективних і доступних ліків, створених з турботою про здоров’я людей.
Під час візиту було проведено зустріч із директором із виробництва, кандидатом хімічних наук, доцентом І.Б. Стельмахом. Під час зустрічі з Ігорем Борисовичем було обговорено напрямки подальшої співпраці Миколаївського НАУ та ТзДВ «ІнтерХім». Зокрема йшлося про залучення фахівців «ІнтерХім» до проведення занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», проведення виїзних занять в умовах виробництва та інші форми співпраці. Домовленості знайшли своє відображення у підписаній Угоді про творчу співпрацю.
Для делегації Миколаївського НАУ було також проведено змістовну екскурсію виробничими приміщеннями, де ми мали змогу ознайомитися з основними технологічними ланками виробництва фармакологічних препаратів.
Висловлюємо щиру вдячність керівництву ТзДВ «ІнтерХім» і особисто к.хім.н., доценту Стельмаху Ігорю Борисовичу за плідну співпрацю, сприяння підготовці висококласних фахівців-біотехнологів у Миколаївському НАУ.





Декан факультету ТВППТСБ, професор М.І. Гиль



факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget