Профорієнтаційна робота у школах Вітовського району

19 жовтня 2020 року доцентом кафедри ґрунтознавства та агрохімії Письменним Олегом Володимировичем були проведені зустрічі з учнями 10-11-их класів  Миколаївської, Галицинівської та Лиманівської ЗОШ Вітовського району Миколаївської області.
З метою протидійних норм поширенню COVID-19 зустріч з учнями відбулася на подвір’ях шкіл із дотриманням соціальної дистанції.

Під час бесіди майбутніх абітурієнтів було поінформовано щодо особливостей умов вступу до Миколаївського НАУ у 2021 році, професійних особливостей навчання на факультетах університету, переваг професійної підготовки і подальшого працевлаштування випускників.
Школярі Вітовського району зацікавилися умовами навчання та відпочинку, які створені в Миколаївському національному аграрному університеті, і виявили бажання наступного року приєднатися до дружньої і великої родини Миколаївського НАУ.
Дякуємо директорам та класним керівникам шкіл Вітовського району за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом!
 

профорієнтаційна робота, кафедра ґрунтознавства та агрохімії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget