МНАУ відкриває двері бажаючим здобути якісну освіту та престижну професію

День відкритих дверей у Миколаївському національному аграрному університеті став доброю традицією для ознайомлення абітурієнтів, їхніх батьків та всіх бажаючих з особливостями освітнього-виховного процесу в університеті, його матеріально-технічною базою, можливостями та перспективами. В умовах карантину День відкритих дверей проведено в онлайн-режимі на YouTube-каналі https://www.mnau.edu.ua/events/den-vidkritih-dverej-onlajn/?1 29 жовтня. 

Спікерами онлайн-заходу стали ректор Миколаївського НАУ, академік В.С. Шебанін, декани факультетів, представники приймальної комісії, здобувачі вищої освіти.

До заходу приєдналися студенти Вознесенського коледжу МНАУ та випускники 11-х класів загальноосвітніх шкіл Центрального району міста Миколаїв. Під час ознайомлення з університетом та його життям спікерами заходу було надано всі відповіді на основні запитання, які зазвичай хвилюють батьків майбутніх студентів, зокрема й щодо особливостей складання ЗНО у 2021 році.   А для майбутніх абітурієнтів відкрили завісу до студентського життя та можливостей навчання, відпочинку й саморозвитку, які створено у стінах Миколаївського національного аграрного університету. 

Батьки випускників шкіл висловили подяку адміністрації університету за організацію корисних заходів за будь-яких умов та можливість приєднатися до них в онлайн-режимі, а випускники шкіл відмітили дружню та творчу атмосферу спілкування студентів університету. 





 

кафедра обліку і оподаткування, Вознесенський коледж МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget