Бізнес-гра "FreshBiz"

 24 та 25 вересня 2020 року у Миколаївському національному аграрному університеті координатором партнерських відносин із МАШАВ Наталією Жигальцовою було проведено бізнес-гру "FreshBiz". Даний захід відбувся за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). 

У грі взяли участь здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету та факультету менеджменту.  Гра FreshBiz - це одночасно задоволення і розвиток, що дозволяє на фізіологічному рівні відчути, що таке партнерство і багатовимірне мислення.

Швидко адаптуватися, багатовимірно та нестандартно мислити, приймати управлінські рішення за короткий час, розробляти маркетингові стратегії - ось далеко не повний перелік того, чого навчилися здобувачі вищої освіти завдяки бізнес-грі.

Учасники заходу залишилися у захваті від проведеного навчання. Вони особисто подякували Наталії Жигальцовій за чудову бізнес-гру, висловлювали слова вдячності керівництву університету та Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництву за надану можливість підвищити рівень своєї фахової підготовки, професійної майстерності та відчути себе справжніми бізнесменами.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget