Членство викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ в Українській асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти

Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО) є платформою для професійного спілкування та підвищення кваліфікації викладачів і адміністраторів університетів, співробітників наукових установ; впровадження наукових досліджень; експертним органом щодо нормативних документів з освіти та нефінансових звітів компаній, комунікатором між бізнесом та сферою вищої освіти і освіти дорослих.
Стратегічною місією Асоціації є інтеграція зусиль освітніх установ та бізнес-спільноти для впровадження в Україні сучасних ефективних навчальних і управлінських технологій у галузі менеджменту та бізнес освіти.




До складу УАРМБО входить 47 закладів вищої освіти. Які представляють 16 областей України, в тому числі й Миколаївський національний аграрний університет.
Із початку жовтня 2020 року членами УАРМБО від Миколаївського національного аграрного університету є: д-р екон. наук, професор Н.М. Сіренко, д-р екон. наук, доцент Т. І. Лункіна, канд. екон. наук, доцент А.В. Бурковська, канд. екон. наук, доцент А.С. Полторак, канд. екон. наук, доцент О.І. Мельник, канд. екон. наук, доцент І.В. Баришевська, канд. екон. наук, доцент Н. О. Шишпанова, канд. екон. наук, асистент О.А. Боднар,  асистент К.А. Мікуляк.
Вітаємо викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ із членством в УАРМБО та бажаємо плідної співпраці!


кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget