Стажування за кордоном - найкращий старт для реалізації своїх планів, талантів та мрій!

 Завдяки широким і міцним міжнародним зв’язкам наші здобувачі вищої освіти факультету менеджменту мають можливість отримати знання і навички не лише під час теоретичного навчання, а й стажування за кордоном.

В цьому навчальному році здобувачі мали змогу  стажуватись на підприємствах Великобританії, Норвегії,  Німеччини. 

Закордонна практика має низку переваг, основними з яких є такі: 

  • практичний досвід у провідних підприємствах розвинених країн світу;
  • підвищення конкурентоспроможності студента в Україні та на міжнародному ринку праці;
  • покращення рівня володіння іноземною мовою;
  • подорожування, знайомство з культурою та ментальністю інших країн;

 «Вже вдруге я поїхав до Шотландії  на ту ж ферму  «Bruce farms», враження чудові. Цього року трохи гірше ніж в минулому, через карантин, перший тиждень сиділи на самоізоляції, нікуди далі ніж на 2 метри  від свого будиночка виходити не можна було. Після 7-ми днів карантину, нам був проведений інструктаж. Відразу ж після карантину у нас було 20 годин стажування, де ми проводили чистку старих кущів полуниці. Потім працювали на зборі полуниці, після чого перейшли до малини. В основному ферма спеціалізується на полуниці, малині, а  також смородині  та  картоплі, які збирають комбайном. Ми в основному задіяні на малині та полуниці. 

На фермі існує рейтинг по кожній групі хто скільки зібрав і я навіть кілька разів був в самому верху списку. Загалом робота подобається, а особливо в цьому сезоні, коли вже є багато знайомих і через це зовсім інші відносини і обстановка ніж в минулому році.»

Пацьорко Дмитро Петрович  ПУА 4/1  










Також треба відмітити, що завдяки стажуванню за кордоном деякі випускники отримали не тільки знання і вміння, а також шанс на реалізацію своєї мрії.  Яскравим прикладом цього є випускниця факультету менеджменту 2011 року випуску Мартиновська Ольга Петрівна.  Вся країна знає її як переможницю третього сезону  «МастерШеф» та  суддя другого сезону «МастерШеф.Профісіонали»


«Я проходила стажування  в регіоні Auvergne. Це була моя друга поїздка за програмою Федерації франко-українських обмінів. Я вдосконалювала мову та пізнавала тонкощі французької кулінарії в ресторані La Ferme de l´Ange. Регіон Auvergne надзвичайно красивий та туристично привабливий, люди дуже гостинні та привітні. Враження від стажування – лише позитивні!»
Мартиновська Ольга Петрівна


 Тож не втрачайте свого шансу, будуйте своє майбутнє,  скориставшись  однією із програм стажування за кордоном від Миколаївського національного аграрного університету!  





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget