Бухгалтер – професія творча!

Підведено підсумки цікавої, позитивної та оптимістичної акції «Спіймай свою ноту», яка проводилася 5-6 вересня редакцією газети «Все про бухгалтерський облік». Співпраця кафедри обліку і оподаткування з професійною газетою є тісною та плідною, тому 35 студентів обліково-фінансового факультету спеціальності 071 «Облік і оподаткування» залюбки взяли участь у заході – шукали серед значного обсягу облікової інформації тематичні слова (тема – «Музика») й заповнили відповідну форму на сайті редакції. 

Для участі в акції зареєструвалися 518 учасників. 115 учасників, які знайшли понад 10 слів, були допущені до подальшого розіграшу призів. 78 учасників знайшли понад 40 слів, 37 учасників – понад 50 слів. 

Студенти Миколаївського національного аграрного університету, учасники акції «Спіймай свою ноту» стали переможцями у декількох номінаціях. 5 студентів знайшли понад 50 слів та виграли найбільший і найкращий комплект корисних подарунків. 15 студентів – знайшли понад 40 слів та також були відзначені цікавими подарунками. 

Науково-педагогічний колектив кафедри обліку і оподаткування вітає переможців та учасників акції та щиро вдячний редакції газети «Все про бухгалтерський облік» за таку незвичайну акцію, яка є підтвердженням, що бухгалтер – це творча професія.  Бажаємо сил, натхнення та сподіваємося на подальшу співпрацю! 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget