Зустріч із заступником декана інженерно-енергетичного факультету

15 вересня відбулася зустріч заступника декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Дмитра Марченка зі студентами-першокурсниками академічної групи ПО1/1 (куратор В’ячеслав Курепін). Розпочавши зустріч, Дмитро Дмитрович зауважив, що керівництво відкрите до діалогу з молоддю і робить усе можливе задля створення комфортних умов для навчання студентів.
Він зауважив, що в навчальних корпусах університету здійснені якісні ремонтні роботи, створені належні, безпечні умови навчання. Також Дмитро Дмитрович звернувся до студентів та наголосив на необхідності дотримання правил поведінки в аудиторіях, лабораторіях та майстернях факультету, стежити за чистотою та виконувати санітарні умови з метою протидії СОVІD-19.
Заступник декана з навчальної роботи Дмитро Марченко та куратор В’ячеслав Курепін закликали студентів-першокурсників бути дружною та ініціативною командою, допомагати один одному і у разі необхідності звертатися за допомогою у будь-який час. Під час зустрічі студенти змогли ставити запитання та поспілкуватися із представниками деканату інженерно-енергетичного факультету.
 





інженерно-енергетичний факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget