Виховна діяльність викладачів кафедри публічного управління та адміністрування

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими (О. Уальд). Щасливими під час навчання у Миколаївському національному аграрному університеті!!!! Такий девіз обрали для себе викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки  Галунець Н.І., куратор першого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування», «Економіка»;  Гончаренко І.В., куратор другого курсу спеціальності «Менеджмент»; Гусенко А.А., куратор п’ятого курсу спеціальності «Менеджмент»; Прогонюк Л.Ю., куратор другого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Викладачі кафедри провели кураторські години, під час яких розповіли про методи запобігання COVID-19, про дії здобувачів вищої освіти під час погіршення самопочуття. Нагадали, що також важливими є правила поведінки під час освітнього процесу в університеті, поділилися враженнями про відпочинок улітку.

 

Особлива кураторська година була проведена Галунець Н.І., адже перший курс – це здобувачі, які нещодавно були школярами. Вступивши до університету, діти потрапили у нове середовище, де з’явилися нові знайомства, нові викладачі, нові правила поведінки та інші фактори студентського життя.
На першій кураторській годині Галунець Н.І. розповіла про структуру Миколаївського національного аграрного університету, дала детальні рекомендації та інструкції щодо розпорядку роботи, розкладу дзвінків, правил поведінки, прав і обов'язків здобувачів вищої освіти. Також кожен здобувач вищої освіти презентував себе, розповів про свої  інтереси, навички, вподобання, відношення до навчання.
Було проведено невеличку екскурсію містом, під час якої здобувачі вищої освіти відвідали Миколаївську обласну універсальну бібліотеку. Здобувачам вищої освіти провели екскурсію у бібліотеці, розповіли і показали історичні етапи її становлення. Ознайомили здобувачів із книжковим фондом бібліотеки, книжковими та тематичними виставками, що представлені у читальній залі. Робота куратора передбачає дуже відповідальну та ретельну роботу, від якої залежить виховання окремого здобувача вищої освіти і всієї групи, а також досягнення Миколаївського національного аграрного університету в цілому.

кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, факультет менеджменту

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget