Участь у науково-практичній конференції

18 вересня Громадська організація «Розумне управління містом» спільно з Національним університетом кораблебудування імені адмірала Макарова, за підтримки адміністрації Миколаївського морського порту, ПРАТ «Завод «Екватор», компанії «СТ-Росток», Миколаївського національного аграрного університету, Інституту проектування інфраструктури транспорту (м. Харків) та інших підприємств і громадських організацій Миколаєва провели науково-практичну конференцію «Стратегія розвитку Миколаєва з урахуванням неконтрольованої трансформації з міста корабелів у місто порт».
У конференції взяли участь миколаївський міський голова, депутати обласної та міської ради, науковий склад закладів вищої освіти НУК та МНАУ, керівники підприємств міста (сфера господарського комплексу, машинобудування, переробної промисловості, сільського господарства та ін.),  експерти і активісти міста.
Під час конференції був проведений аналіз поточного стану міста, вивчені основні напрямки стратегії промислового та соціального розвитку Миколаєва. Від Миколаївського національного аграрного університету у заході взяв участь та виступив відносно стану переробки сільськогосподарської продукції в регіоні, екології портової зони міста, автодоріг Миколаєва та області, завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Олег Анатолійович Коваленко. У своїй доповіді він навів приклади наукових розробок співробітників ЗВО та запропонував використати науково-творчий потенціал Миколаївського національного аграрного університету в розробці стратегії міста та покращенні соціально-економічного стану.
Результатом проведення заходу було формування Моделі Стратегії Розвитку міста, яку зібрання затвердило за основу.









факультет агротехнологій, кафедра рослинництва,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget