Із Днем знань!

1 вересня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування Миколаївського національного аграрного університету завітали на свято Дня знань до загальноосвітніх шкіл Корабельного району.
Традиційно День знань у кожного асоціюється з урочистими лінійками, посвятою першокласників, підняттям прапору, святковими привітаннями. Саме з нього починається незвіданий, цікавий та водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя! На жаль, цього року школам довелося відійти від традиційного святкування цього дня, проте цей день не став менш значущим. Незважаючи на діючі обмеження святкування, перший дзвоник пролунав у всіх школах!
Колектив кафедри привітав школярів та вчителів із початком нового навчального року, висловив найщиріші слова подяки вчителям, які діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів своєї держави, залишаючи частинку себе у серці кожного вихованця, а також побажав учням легкого підкорення вершин знань та досягнення поставленої мети!
Нехай здібності та наполегливість стануть запорукою значних успіхів у навчанні! Зі святом!










кафедра фінансів, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget