День практичної підготовки студентів факультету агротехнологій

29 вересня за сприяння Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) для студентів 4-го курсу факультету агротехнологій відбувся День практичної підготовки з дисципліни «Плодівництво» на базі Миколаївської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту зрошуваного землеробства НААН України. Заняття проводив професор кафедри виноградарства та плодоовочівництва Микола Олександрович Самойленко на тему «Інвентаризація плодового саду та виноградника», яке проводилося за чітко розробленим планом та відповідало робочій програмі «Плодівництво та виноградарство». Вступне слово мав директор дослідної станції Андрій Васильович Добровольський, який ознайомив студентів зі станом плодових насаджень господарства, асортиментом черешні, аличі. 







Студенти відвідали черешневий та персиковий сад, де ознайомилися із особливостями вирощування, догляду та рентабельності кісточкових плодових культур. Потім здобувачі вищої освіти мали змогу побачити та оцінити сучасні інтенсивні насадження винограду. Старший науковий співробітник Віктор Васильович Дикий розповів про сучасну технологію вирощування столових сортів винограду. Майбутні агрономи вивчали технологію вирощування, захисту та збирання столових сортів винограду різних сортів.
Здобувачі вищої освіти отримали корисну, актуальну та цікаву інформацію, яка в майбутньому стане в нагоді молодим фахівцям агропромислового комплексу.




 

факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget