Студентство про Університет


Настає гаряча пора і не тільки на термометрі за вікном, а через вступну кампанію 2020 р. Ми вирішили поспілкуватися зі студентським президентом Миколаївського національного аграрного університету Мариною Василенко. Отож, сьогодні:
  • про освіту та науку
  • про життя студента
  • про теорію та практику 
  • а головне про Миколаївський національний аграрний університет

Про освіту та науку

Я пам’ятаю своє хвилювання, коли вступала до  Миколаївського національного аграрного університету. Але воно того варте. Університет дав мені можливість здобувати якісну освіту, а головне реалізувати себе. Багато можна почути щодо доцільності здобуття освіти загалом. Як демонструє мій особистий досвід, той, хто бажає – навчається, а інші критикують систему освіти. Особисто я вдячна Миколаївському національному аграрному університету за свої студентські роки, знання і той досвід, який я отримую.
Під час навчання ми поєднуємо теорію і практику, тож я одразу дізнаюсь усі нюанси своєю спеціальності. Зараз я проходжу практику у зерноторговій компанії, набуваючи базові навички, які допомагають краще зрозуміти майбутню професію. Також, у студентів нашого Університету є можливість пройти стажування та практику закордоном. 
Щодо науки, можу сказати - із цим у нас в університеті все ок. Маєш ідею? Вперед – конкурс стартап-проєктів. Написав статтю? Вісник наукових робіт чекає. Провів дослідження? Всеукраїнські та міжнародні конкурси та олімпіади якраз для тебе. 
Ми, безапеляційно, займаємо перше місце серед закладів вищої освіти Миколаївщини за кількістю переможців Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, перше місце серед аграрних закладів вищої освіти за цим же показником та шосте серед усіх університетів України. 
Університет лише нарощує наукові потужності, якісним та кількісним показником. У Миколаївському національному аграрному університеті 62 студенти стали переможцями ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук та 17 міжнародних конкурсів та олімпіад

Про життя студента

Оооо, воно дуже насичене! 
Народний студентський хоровий колектив, народна студія естрадного вокалу, народна театральна студія «МАСКА», народний театр естради, народний ансамбль танцю, народна студія розмовного жанру, студія образотворчого мистецтва, студія гри на музичних інструментах, гурток підготовки телеведучих та відеооператорів студентського телебачення «МНАУ-TV». Саме тут можуть реалізувати свій творчий потенціал наші студенти. Я сама займаюся танцями, в ансамблі танцю. 

Про набуті знання та навички під час навчання в Університеті 

Головне, чому я навчаюсь в університеті – це навичка навчання. І, як демонструє практика, у житті без цього нікуди. Технології та вимоги до фахівців дуже стрімко змінюються, тому треба вміти швидко пристосовуватись. У реальних умовах ти не завчиш або зазубриш. Тільки власні знання, а в Миколаївському національному аграрному університеті надають реальні знання. 

Про теорію та практику 

Про теоретичні знання і практичні навички можна розповідати годинами. Існує думка, що справжні знання приходять із досвідом роботи. Але спочатку непогано мати ґрунтовну теоретичну підготовку. Потрапивши на практику я зрозуміла, що наші викладачі будують наше навчання на мінімумі теорії та максимумі практичних навичок. Тож така можливість поєднання досить «органічна», а головне дає реальні результати фахівцям, які навчаються у нас в Університеті. 
Загалом, хочу сказати, що здобуваючи освіту в університеті, ми перебуваємо у великому дружному колективі. І знаходимося в тому віці, коли успішна співпраця може стати ключем до успіху. Завдання мого університету, сформувати «Єдину родину», що зможе ефективно працювати, швидко навчатися та професійно зростати! І головне, що це завдання в Університеті реалізовується в повному обсязі. 
Хочу побажати нашим вступникам, щоб вони долучилися до Єдиної родини Миколаївського національного агарного університету і Ваші мрії здійсняться.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget