Початок прийому заяв та документів

Шановні вступники!

13 серпня розпочинається реєстрація електронних заяв для вступу на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти.
Якщо Ви вже зареєстрували електронний кабінет вступника та завантажили необхідні документи (зокрема, скановану фотокартку, додаток до атестата про повну загальну середню освіту), прохання перевірити внесені дані, та, у разі необхідності, скоригувати їх, оскільки після подачі першої заяви зробити це буде неможливо!
Водночас пропонуємо вступникам звернутися за консультацією до інформаційно-консультаційного центру Миколаївського національного аграрного університету.
Звертаємо увагу, що на місце вступника у Рейтинговому списку впливає НЕ дата подачі заяви, а КОНКУРСНИЙ БАЛ вступника, що складається з результатів вступних випробувань (результатів ЗНО), середнього балу атестата та інших конкурсних показників.
Дізнатися більше про вступ до Миколаївського НАУ у 2020 році можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе (Паризької комуни), 9, ауд. 106
або дистанційно:
(0512) 40 91 95
+38(099) 773-18-39
(068) 155 38 21 (Viber, Telegram)

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget