РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Ми стоїмо на порозі нового навчального року, а це означає, що необхідно підбити підсумки попередніх років та окреслити плани і перспективи на майбутній. Із цієї нагоди 27 серпня 2020 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулося розширене засідання вченої ради університету. На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Підсумки діяльності університету за 2019-2020 навчальний рік і основні завдання колективу на новий навчальний рік. 
  2. Про виконання програми профорієнтаційної роботи Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу на 2019-2020 навчальний рік та схвалення Програми профорієнтаційної роботи Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу на 2020-2021 навчальний рік. 
  3. Розгляд та затвердження Комплексного плану з управління і контролю за якістю підготовки фахівців, навчально-методичної, науково-дослідної і виховної роботи та зміцнення матеріально-технічної бази університету у 2020-2021 навчальному році. 

Відкрив засідання вченої ради ректор університету В’ячеслав Сергійович Шебанін, подякувавши колективу університету за сумлінну та продуктивну працю у минулому навчальному році та під час проведення Вступної кампанії 2020 року. В’ячеслав Сергійович виконав почесну місію, делеговану Миколаївською ОДА, – нагородив Почесною відзнакою Миколаївської обласної державної адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» легендарну особистість для історії Миколаївського національного аграрного університету, фундатора закладу вищої аграрної освіти Олексія Гавриловича Захарченка. Також В’ячеслав Сергійович щиро подякував кандидату сільськогосподарських наук, доценту кафедри технології виробництва продукції тваринництва Вірі Дмитрівні Івановій за успішну реалізацію проєкту створення та функціонування пасіки на базі нашого університету. Своє враження і задоволення від даного проєкту виразили гучними оплесками учасники засідання, адже всі співробітники університету мали змогу придбати і скуштувати смачного меду. Звітуючи про підсумки минулого навчального року, В’ячеслав Сергійович наголосив на основних завданнях, які потрібно буде реалізовувати у новому навчальному році.  

вчена рада, засідання, ректор МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget