Знання, отримані у Миколаївському національному аграрному університеті, відкривають будь-які кордони!


Презентуємо читачам новин Миколаївського національного аграрного університету нову рубрику «Професійні здобутки випускників університету». Сьогодні розкажемо про Горскіну Олену Володимирівну, яка у 2008 році закінчила з відзнакою обліково-фінансовий факультет нашого університету та отримала кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту. Олена була дуже старанною студенткою та із задоволенням використовувала всі можливості отримання знань, вмінь і навичок під час навчання. Використала вона з максимальною віддачею у подальшому житті той значний та якісний багаж знань, який отримала в університеті, звісно, доклавши до нього власне прагнення професійно зростати, самовдосконалюватися й не зупинятися перед жодними зачиненими дверима!
Так, вже не перший рік Олена працює у Нью-Йорку у Citibank. Це вже є неймовірним досягненням! Але ще більш приємним, що не може не викликати гордості за Олену, саме як за нашу випускницю, є те, що вона працює начальником відділення Citibank! До речі, Citibank є найбільшим міжнародним банком та гігантською міжнародною корпорацією у сфері фінансових послуг, а також найбільшим банком США серед холдингів!
Як бачимо, «навчити вчитися» – є одним із завдань науково-педагогічного колективу Миколаївського національного аграрного університету, яке, як показує приклад Олени, викладачі виконали на «відмінно». Безмежно пишаємося Оленою й зичимо їй подальшого професійного зростання та простого людського щастя! А Миколаївський національний аграрний університет має у своїх стінах ще багато таких випускників, про яких ми обов’язково розкажемо згодом.
Якщо маєте мрію власними знаннями й силами відкривати будь-які кордони та горизонти – чекаємо на Вас у нашій дружній університетській родині!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget