Єдиний державний кваліфікаційний іспит 051 «Економіка»

27 червня 2020 р. на факультеті менеджменту було проведено Єдиний державний кваліфікаційний іспит для здобувачів вищої освіти за ОС «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» денної форми навчання.
Здобувачі вищої освіти випускової кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання виконали навчальний план у повному обсязі та були допущенні до складання Єдиного державного кваліфікаційного іспиту.
Результати складання Єдиного державного кваліфікаційного іспиту свiдчать, що професорсько-викладацький склад випускової кафедри провів грунтовну роботу у напряму вдосконалення освітнього процесу, що вiдповiдає вимогам підготовки бакалавра з економіки. Здобувачі продемонстрували високий рівень знань: 42,86 % здобувачів отримали оцінку «відмінно», з яких двоє – Іванова Ірина Василівна та Карпюк Ганна Сергіївна – за результатами навчання отримали дипломи із відзнакою!
Кафедра економічної кібернетики і математичного моделювання вітає 4 курс з успішною здачею державної атестації. Бажаємо вам творчої наснаги, удачі в рішенні задач будь-якої складності, успіхів у реалізації найсміливіших рішень.
Сподіваємося на наше подальше плідне співробітництво і можливість привітати вас ще з безліччю прийдешніх перемог!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget