Вітаємо з перемогою!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1271 від 04.10.19 р. на базі Київського національного університету технологій та дизайну відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності» у 2019-2020 н.р.
За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією здобувач вищої освіти факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету Авраменко Олена Юріївна (група ЕК 4/1) отримала диплом ІІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Оцінка інвестиційної привабливості аграрної галузі регіону».
Висловлюємо подяку науковому керівнику – доктору економічних наук, доценту кафедри економічної кібернетики та математичного моделювання Клочан Ірині Володимирівні за якісну підготовку здобувача вищої освіти.
Колектив кафедри економічної кібернетики та математичного моделювання вітає здобувача Авраменко Олену Юріївну і наукового керівника Клочан Ірину Володимирівну з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі!
Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget