Вебінари з використання міжнародної наукової бази даних Web of Science Core Collection для науковців інженерно-енергетичного факультету


Впродовж 6-10 липня 2020 року була проведена серія вебінарів, яка присвячена можливостям використання електронної бази даних Web of Science Core Collection, і також лекції щодо академічної доброчесності. Вебінари організовувала компанія Clarivate Analytics. Спікером була експертка з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії канд. біол. наук Тихонкова Ірина.
Основними темами вебінарів були: публікації в міжнародних виданнях; пошук і аналіз літератури у Web of Science Core Collection; академічна доброчесність – запорука успішного розвитку науки і держави; оновлений Journal Citation Reports; демонстрація, аналіз і оцінка наукового доробку науковця; аналітичний інструмент InCites для установи та науковця.
За успішну участь у вебінарі канд. техн. наук, доцент Марченко Дмитро Дмитрович отримав сертифікат від компанії Clarivate Analytics.
Скористатися перевагами міжнародної наукової бази даних Web of Science Core Collection можна в бібліотеці Миколаївського національного аграрного університету, доступ якому надано Міністерством освіти і науки України.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget