Проходження навчальної загальноінженерної практики здобувачами вищої освіти ОС 181 – «Харчові технології»

В період з 13.07.2020 по 18.07.2020 року було проведено навчальну загальноінженерну практику на базі кафедри агроінженерії (керівник: асистент Храмов М.С.) зі здобувачами вищої освіти 1 курсу освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології». Метою проведення практики було ознайомити здобувачів вищої освіти з основними положеннями курсів інженерної та комп’ютерної графіки,  основними нормами та принципами проектування закладів громадського харчування, аналізу конструктивних особливостей відомих комплектів технологічного обладнання з дослідженням теоретичного та технологічного процесу його роботи, теплотехнічними процесами, основами електротехніки та автоматизації технологічних процесів харчового виробництва.
Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу здобувачам вищої освіти демонструвалися відеофільми, технологічні схеми, обговорювались актуальні проблеми харчової промисловості на сучасному етапі. Кінцевою формою контролю була здача звітів з практики та отримання здобувачами вищої освіти заліку. Проведення практики відбувалося з суворим дотриманням вимог адаптивного карантину.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget