Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт за напрямом «Зварювання»

    На базі Національного університету «Запорізька політехніка» згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 року №1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» на кафедрі «Обладнання та технології зварювального виробництва» було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за напрямом «Зварювання» серед здобувачів вищої освіти. На конкурс було подано 86 наукових робіт з вищих навчальних закладів Києва, Запоріжжя, Харкова, Вінниці, Кам'янського, Краматорська, Дніпра, Львова, Полтави, Тернополя, Маріуполя, Херсону, Чернігова, Миколаєва, Сум, Івано-Франківська. Конкурсна комісія складалась з 23 викладачів з різних вищих навчальних закладів, яка оцінювала представлені роботи та обирала найкращих серед найкращих.
    За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією і рецензентами Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувач вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності «Агроінженерія» Васильєв Олександр Сергійович здобув перемогу та отримав диплом І ступеня за наукову роботу на тему: «Дослідження і розробка технології електророзрядної обробки деталей машин».
   Науковому керівнику наукової роботи – кандидату технічних наук, доценту кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступнику декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитру Дмитровичу висловлена подяка за якісну підготовку здобувача вищої освіти.
    Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Васильєва Олександра Сергійовича і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі! Бажає їм подальших творчих успіхів і здобутків у науково-дослідній роботі!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget