Навчальна практика із фаху «Облік і оподаткування»

22 червня розпочалася навчальна практика з фаху студентів 2-го курсу обліково-фінансового факультету спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
Навчальна практика з фаху є невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітнього ступеня «Бакалавр». Вона є однією із форм адаптації студентів до умов та характеру майбутньої професії та передбачає набуття практичних навиків з формування первинних документів та господарських операцій, узагальнюючи інформацію у Балансі (Звіті про фінансовий стан) підприємства.
Навчальна практика триватиме чотири тижні та проходить дистанційно, з використанням системи Moodle. На час навчальної практики запропоновано до вирішення ряд практичних завдань з обліку, творчі та тестові завдання. Проводиться щоденна конференція у Zoom для пояснення особливостей завдання та обговорення результатів виконання завдання.
До того ж, під час навчальної практики заплановано здобуття фахових компетенцій студентами шляхом проходження онлайн-курсів з фаху.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget