Ми проконсультували понад 2000 вступників


Інформаційно-консультаційний центр Миколаївського національного аграрного університету продовжує консультувати вступників з питань Вступної компанії 2020. Послугами центру вже скористалися близько 2000 цьогорічних вступників. Ми працюємо в режимі телефонних консультацій та опрацьовуємо електронні звернення на пошту та у соціальних мережах. Крім того, для зручності вступників розроблено програма "зворотний зв'язок", за допомогою якої ви можете в один клік отримати повну інформацію про подробиці вступу до Університету.
“Застосування різних каналів комунікації дозволяють максимально охопити аудиторію вступників та оперативно відповідати на всі запити. Основний етап вступної кампанії стартує першого серпня з реєстрації електронних кабінетів, наш інформаційно-консультаційний центр запрошує отримати кваліфіковану консультацію та допомогу щодо Вступу 2020”, – зазначив голова центру.
Дізнатися більше про вступ до Миколаївського НАУ у 2020 році можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе (Паризької комуни), 9, ауд. 106
або дистанційно:

(0512) 40 91 95 
(068) 155 38 21 (Viber, Telegram)
pk.mnau.edu.ua
www.facebook.com/1mdau/

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget