Науково-педагогічні працівники університету активно удосконалюють знання з іноземних мов

В умовах розвитку глобальної економіки та посилення інтеграційних процесів в освітньому просторі зростає важливість знання іноземних мов усіма фахівцями. Відтак, ректорат МНАУ всіляко заохочує науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти до вивчення та підвищення рівня оволодіння іноземними мовами.
Одним із численних курсів, які організовано в Університеті, є курс поглибленого вивчення англійської мови для науково-педагогічних працівників. Провідним викладачем курсу є викладач із Великобританії Ендрю Джон Несс, який активно використовує новітні методи викладання англійської мови та застосовує Загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти. Навіть в умовах карантину НПП різних кафедр мали можливість удосконалювати свої мовні навички (читання, граматика, розмовні навички, аудіювання). Адже, співробітники університету змотивовані до викладання фахових дисциплін іноземною мовою та участі у різноманітних міжнародних програмах.
Щиро вдячні ректорові МНАУ, академіку Шебаніну В’ячеславу Сергійовичу за надану можливість підвищувати свій професійний розвиток та компетенції!



кафедра іноземних мов, курси, кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget