Державна атестація відбулась успішно!

З 22.06.2020р. по 27.06.2020р. на факультеті менеджменту було проведено Єдиний державний кваліфікаційний іспит для здобувачів вищої освіти за ОС «Бакалавр» зі спеціальностей 073 «Менеджмент» та 074 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання, а також для ЗВО денної форми навчання спеціальність 051 «Економіка».
Особливістю складання Єдиного державного кваліфікаційного іспиту у цьому навчальному році була процедура допуску ЗВО в аудиторії: перед входом до навчального корпусу № 5 МНАУ (факультету менеджменту) працівник університету вимірював температуру тіла та перевіряв ознаки респіраторного захворювання; в корпусі університету ЗВО перебували в захисних масках, користувались дезінфектором для рук та дотримувались соціальної дистанції.
Здобувачі вищої освіти виконали навчальний план у повному обсязі за ОС «Бакалавр» та були допущенні до складання Єдиного державного кваліфікаційного іспиту, який проводився у 2 етапи:
  • комп’ютерна тестова перевірка знань;
  • письмове розв’язання розрахунково-аналітичних задач.
Тестові завдання розроблені відповідно до рекомендацій, затверджених Міністерством освіти і науки України.
Також із-за карантинних обмежень деякі здобувачі вищої освіти вимушені були складати державну атестацію дистанційно з закордону за допомогою відео конференції Zoom, що є позитивним досвідом з використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
Результати складання іспиту показали, в цілому, високу фахову підготовку ЗВО, про що можна переконатись з отриманих ними оцінок.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget