Вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ

25 червня 2020 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ ступеня вищої освіти «магістр» освітньо-наукової програми освітньої спеціальності 204-«ТВППТ» денної форми навчання. Цього року дипломи отримали 14 випускників, з них 4 – із відзнакою. У зв’язку із оголошенням карантину із метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 даний захід відбувався у закритому режимі.
З вітальною промовою до випускників звернувся декан факультету ТВППТСБ  професор Гиль Михайло Іванович, який привітав усіх із успішним завершенням навчання та отриманням повної вищої освіти, та зазначив, що протягом навчання в університеті випускники продемонстрували не лише високу успішність в опануванні навчальних дисциплін, але і активну організаторську, наукову та суспільну діяльність. Заступники декана факультету тепло і сердечно привітали випускників та побажали їм зайняти гідне місце в житті, берегти землю та шану до праці й власної професії. 
У свою чергу випускники та батьки висловили слова вдячності та поваги всім науково-педагогічним працівникам, батькам, рідним які впродовж 5,5 років не тільки навчали, а й допомагали добрим словом та порадою. Вони побажали колективу Миколаївського НАУ процвітання, натхнення та розумних і наполегливих студентів.
Вітаємо випускників і сподіваємося, що дипломи, які вони отримали – це старт у щасливе та успішне майбутнє!



Деканат факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ, вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget