Вчимося дистанційно

Здобувачі  вищої освіти інженерно-енергетичного факультету на даний час проходять заплановану виробничу практику. У нас з’явилася можливість поспілкуватися із ними безпосередньо і визначити, яке враження склала на них дистанційна форма навчання в системі Moodle Миколаївського національного аграрного університету. 
Будучи на карантині, здобувачі вищої освіти прагнули ефективно опрацьовувати навчальний матеріал і вчасно надсилати всі роботи. При необхідності, якщо зміст навчання не був повністю зрозумілим,  вони користувалися дистанційними засобами, зокрема,  онлайн-системою для отримання консультацій з тих чи інших дисциплін.  Однак, як зазначають студенти, все це не замінить ні атмосфери, ні безпосереднього спілкування із викладачами,  друзями, однокурсниками, тощо, адже це є основа для формування окремої особистості.  
Слід окремо зазначити, що за системою Moodle, яка є прозорою, можна порахувати загальну кількість балів за виконані завдання, і  це – один із позитивних моментів в дистанційній формі навчання. Отже, означена форма навчання вчить здобувачів вищої освіти відповідальності, самостійності, пунктуальності, формування здатності правильно виставляти пріоритети, ставити цілі, розподіляти функції і відповідальність, критично мислити, вміти організувати себе, планувати і виконувати необхідні завдання. А це і є ті якості, що мають бути сформовані у майбутнього спеціаліста аграрного виробництва.  



Інженерно-енергетичний факультет

інженерно-енергетичний факультет, дистанційна освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget