Творча співдружність з виробництвом

Творча співдружність кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва з ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» охоплює різні види діяльності. Фахівці підприємства беруть участь у конференціях, «круглих столах», проводять лекційні та практичні заняття, екскурсії, дегустації. Викладачі та здобувачі вищої освіти здійснюють наукову діяльність у Приватному акціонерному товаристві «Лакталіс-Миколаїв».
Компанія Lactalis виробляє широкий спектр молочної продукції – це питне молоко, йогурти, сир, глазуровані сирки та інші вироби з молока, які реалізуються  під торговими марками: President, Локо Моко, Galbani, Lactel, Лактонія, Дольче, Фанні. Технологічні процеси виготовлення продукції високої якості здійснюються на автоматизованому обладнанні. Проєктна потужність заводу – 450 т молока на добу. У 2019 році на заводі щодня переробляли в середньому 200 т молока на добу і виготовляли 70 т продукції.
На підприємстві здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету вивчають сучасні технології та технологічне обладнання, виробничі процеси з приймання, очищення, визначення якості, переробки молока, виготовлення готової продукції високої якості, пакування і зберігання.


Кафедра технології переробки, стандартизації і 
сертифікації продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ, кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget