Студент-біотехнолог – учасник Міжнародної наукової конференції!

У квітні 2020 року відбулася Міжнародна наукова конференція «Les tendances actuelles de la mondialisation de la science mondiale», учасником якої став здобувач вищої освіти освітньої спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Водовозов Антон (група БТ 2/1). 
Майбутній фахівець з біотехнології поділився враженнями щодо роботи над участю у конференції. «Нещодавно я брав участь у Міжнародній дистанційній науково-практичній конференції, яка проходила в місті Монако. Тематика конференції була мультидисциплінарною, тому учасників було дуже багато з різних країн. Представлені роботи були дуже різноманітні і оригінальні: від військової справи та спорту до сфер гуманітарних та інших наук. Переглядаючи попередні збірники робіт учасників, я помітив, що часто зустрічалися роботи європейських, російських, іноді українських науковців, студентів, вчителів.
Для участі в конференції ми підготували статтю «Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави», яка належала до групи біологічних дисциплін. Під час підготовки статті я дізнався дуже багато нового про каву та процес її перетворення з плоду кавового дерева до напою, який ми досить часто вживаємо. Раніше я і гадки не мав, що створення смаженої кави здебільшого складається з біотехнологічних процесів. Над статтею ми працювали близько двох тижнів. Під час роботи мені допомагав мій науковий керівник – Юлевич Олена Іванівна, яка вказувала на переваги та недоліки в роботі, допомагала з пошуком потрібної інформації, щоб стаття вийшла цікавою і правильно сформованою. 
У результаті, нашу статтю прийняли і опублікували у збірнику матеріалів конференції, а я отримав сертифікат учасника і дуже цінний досвід проведення та презентації наукових досліджень».
Доречно зауважити, що це вже не перша наукова робота здобувача. 
Колектив кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології вітає Антона Водовозова та його наукового керівника – доц. Юлевич Олену Іванівну та бажає їм нових наукових звершень.

В.о. завідувача кафедри ГГТБ 
доц. С.І. Луговий

факультет ТВППТСБ, кафедра ГГТБ, міжнародна науково-практична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget