Миколаївський НАУ отримав місця регіонального замовлення для навчання сільської молоді


Шановні вступники!

Миколаївський національний аграрний університет другий рік поспіль отримав 85 місць регіонального замовлення у підготовці кадрів для нашої області. Миколаївський національний аграрний університет  – єдиний заклад вищої освіти в цілому в Україні, для якого у 2020 році виділено місця регіонального замовлення.

Це означає, що сільська молодь нашої області має додаткову можливість для навчання за державний кошт. За рахунок обласного бюджету фінансуватимуться 6 спеціальностей, зокрема: «Агрономія», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Облік і оподаткування», «Менеджмент».

Особливо наголошуємо, що особи, які вступатимуть за регіональним замовленням, будуть зараховуватися за окремим конкурсом відповідно до виділеної квоти та здобувати вищу освіту безкоштовно і забезпечуватися стипендіальною підтримкою.
Також повідомляємо, що в Миколаївському НАУ працює консультаційний пункт допомоги майбутнім вступникам, працівники якого надають роз’яснення щодо вступу на навчання за регіональним замовленням.

Дізнатися більше про вступ до Миколаївського НАУ у 2020 році можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе (Паризької комуни), 9, ауд. 106

або дистанційно:
(0512) 34 60 62
(068) 155 38 21 (Viber, Telegram)
pk.mnau.edu.ua
www.facebook.com/1mdau/

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget