Перемога у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 051 "Економіка"


28 травня 2020 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбулося підсумкове онлайн-засідання галузевої конкурсної комісії Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка». Здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету другий рік поспіль беруть участь у цьому науковому заході.
У конкурсі прийняли участь 63 студентські наукові роботи, авторами яких стали 75 студентів українських ЗВО та 22 студенти з 16 закордонних закладів вищої освіти.
За підсумками подвійного «сліпого» рецензування галузевою конкурсною комісією було обрано 20 найкращих наукових робіт, автори яких були визначені претендентами на перемогу в конкурсі.
У зв’язку з оголошенням карантину відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (МОН України) від 12.03.2020 № 22.1/10-713 «Про проведення інтелектуальних студентських заходів» остаточні підсумки конкурсу були підведені за результатами оцінювання конкурсною комісією електронних презентацій отриманих наукових результатів англійською мовою, представлених авторами наукових робіт.
Здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету Паламарчук Вікторія та Хоренженко Валерія брали участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка» з роботою на тему «Гарантування фінансової безпеки держав в умовах пандемії», підготовленою під керівництвом доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування А. С. Полторак. За результатами підсумкового онлайн-засідання галузевої конкурсної комісії Паламарчук Вікторія та Хоренженко Валерія нагороджені дипломами II ступеня. Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм творчої наснаги, успіхів та нових наукових звершень!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget