Вітаємо, дорогий ветеране!

У довічному боргу наше покоління перед людьми, яким випало пройти шляхи жорстокої війни і дожити до світлого дня перемоги. Ветерани Другої світової війни - символ героїчного минулого та величі духу народу. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги – істинний приклад патріотизму для нащадків.
Напередодні Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні проректор із виховної роботи Наталія Шарата та представники студентського самоврядування Миколаївського національного аграрного університету мали за честь поспілкуватися та привітати із 98-річчям легендарну особистість - учасника бойових дій Костякова Георгія Нікіфоровича. Від імені ректората, науково-педагогічного та студентського колективів університету побажали ветерану міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя, бадьорості духу та злагоди.
З кожним роком серед присутніх все менше залишається людей, які в єдиному пориві здобули перемогу у найкровопролитнішій війні, але у нашій пам’яті назавжди залишиться урок честі і слави, героїзму й самопожертви переможців, які відстояли свободу й незалежність нашої держави, завдяки чому ми сьогодні можемо спокійно жити, працювати й виховувати дітей. Шануймо і пам’ятаймо!





виховна робота, студентське самоврядування мнау, День Перемоги

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget