Студенти МНАУ-переможці Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020»

Студенти Миколаївського національного аграрного університету стали переможцями Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2020», який проводився з метою розширення міжнародних зв’язків та активізації наукової роботи студентів.  
Олександр Геращенко, студент факультету агротехнологій, виборов друге місце за роботу «Екологічні аспекти технології no-till в умовах Південного Степу України» з напряму «Екологія та охорона навколишнього середовища». Руслан Чурило, студент інженерно-енергетичного факультету, посів третє місце за роботу «Визначення раціональних геометричних співідношень однофазних електромагнітних систем з прямокутними перерізами стрижнів» з напряму «Енергетика та енергоефективність».
Загалом на конкурс було подано 202 роботи із 13 країн світу, у тому числі 57 робіт із зарубіжних університетів, з яких 9 були розроблені у сумісництві з українськими ЗВО. Роботи надійшли із 29 закордонних університетів, таких країн як Франція, Греція, Китай, Македонія, Литва, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Білорусь і Молдова.


міжнародний конкурс, конкурс наукових робіт, мнау переможці конкурсів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget