Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"

На базі Луцького національного технічного університету нещодавно відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" 2020 року.
Миколаївський національний аграрний університет гідно представила команда здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ, й найуспішніше - Георгієва Єлізавета Іллівна з академічної групи ММ1/1. Молодий науковець на високому рівні розкрила результати свого наукового дослідження на тему: «Використання стандартизованих і експрес-методів для визначення вологості зерна» (науковий керівник – к.с.-г.н., доцент Стародубець О.О.).
Під час проведення конкурсу здобувачі вищої освіти поглибили свої знання з галузі метрології, здобули навички підготовки наукових робіт, фахової дискусії. За підсумками конкурсу Георгієвій Єлізаветі Іллівні присуджено Диплом ІІІ ступеня. 
Також, в конурсі взяли участь й інші студенти та викладачі факультету, яким вручено сертифікати учасників та листи подяки.
Колектив факультету ТВППТСБ вітає Георгієву Єлізавету Іллівну та Стародубця Олексія Олександровича з перемогою та бажає подальших творчих злетів та здобутків і подальшого наукового розвитку.
Студенти та викладачі факультету ТВППТСБ



факультет ТВППТСБ, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget