Міжнародна перемога студентів Миколаївського національного аграрного університету!

Ім’я Миколаївського національного аграрного університету прославили студенти обліково-фінансового факультету. Ні карантинні заходи, ні дистанційна форма навчання, ні кордони не стали перешкодою для участі та перемоги студентів Миколаївського національного аграрного університету у I Міжнародній дистанційній олімпіаді з бухгалтерського обліку за Міжнародними стандартами фінансової звітності. Міжнародна олімпіада проводилася протягом квітня-травня 2020 року на базі Карагандинського державного університету імені академіка Є.А. Букетова, м. Караганда, Республіка Казахстан. Минулорічний результат Миколаївського національного аграрного університету склав – сім  переможців Міжнародних олімпіад та Міжнародних конкурсів студентських наукових робіт. 
Від закладів вищої освіти було запрошено до 5 учасників. Наша команда з п’яти студентів обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету в повному складі є представниками сільської молоді півдня України.
Олімпіада проходила у два тури – тестування онлайн та вирішення кейсових завдань. До другого туру було допущено учасників лише за умови успішного проходження першого. Представники Миколаївського національного аграрного університету пройшли до другого туру, який відбувся 11-12 травня, з максимальними балами! 
І ось, нарешті, маємо довгоочікувані результати Олімпіади!
Миколаївський національний аграрний університет став єдиним учасником Міжнародної олімпіади з усіх закладів вищої освіти міста Миколаєва, які готують фахівців зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»!
Миколаївський національний аграрний університет став єдиним переможцем Міжнародної олімпіади з усіх закладів вищої освіти України, які готують фахівців зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування !
Беззаперечними переможцями серед учасників зарубіжних закладів вищої освіти є всі п’ять учасників від Миколаївського національного аграрного університету: 
Трум Олена – І місце; 
Буганов Олег – І місце; 
Шевченко Анна – ІІ місце;
Ковальова Тетяна – ІІ місце; 
Ендрес Віталій – ІІІ місце!!! 
Всі перші та другі місця посіли лише студенти Миколаївського національного аграрного університету! Треті місця ми поділили зі студентами з Росії та Білорусі.
Перше командне місце з-поміж закладів вищої освіти Казахстану, США, Росії, Білорусії, Іспанії та інших країн посів Миколаївський національний аграрний університет!
Віват, Миколаївський національний аграрний університете! 
Від учасників Олімпіади та їхніх наукових керівників висловлена велика подяка керівництву Миколаївського національного аграрного університету за всебічну підтримку реалізації наукових амбіцій та можливостей представлення доробок молодих обліковців у міжнародному науково-освітньому просторі!
Подяка науково-педагогічним працівникам кафедри обліку і оподаткування, які готували студентів до участі та перемоги не лише у цій Олімпіаді, але й протягом всього їхнього навчання, формуючи цінні майбутні облікові кадри для всіх галузей економіки, зокрема й міжнародної! 
Така яскрава перемога у I Міжнародній дистанційній олімпіаді з бухгалтерського обліку за Міжнародними стандартами фінансової звітності – це результат якісної спільної плідної праці всього колективу Миколаївського національного аграрного університету! 

мнау переможці конкурсів, Міжнародна олімпіада, дистанційна освіта, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget