Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт»

 Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 року №1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт» з напряму «Екологічна безпека комплексу «Автомобіль – навколишнє середовище» серед здобувачів закладів вищої освіти. Цього року у Конкурсі взяли участь 110 здобувачів з 27 закладів вищої освіти України, від яких було подано 57 наукових робіт.
    За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувач вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету Мороз Дмитро Віталійович здобув перемогу та отримав диплом ІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Розробка технології діагностування газових ДВЗ автомобілів з метою поліпшення їх еколого-економічних показників».
    Висловлена подяка науковому керівнику наукової роботи – кандидату технічних наук, доценту кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступнику декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитру Дмитровичу за якісну підготовку здобувача вищої освіти.
    Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Мороза Дмитра Віталійовича і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі! Бажаємо нових перемог, наукових досягнень та успіхів у майбутньому!



інженерно-енергетичний факультет, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget