Дистанційне засідання науково-методичної ради у режимі відеоконференції

29 квітня у Миколаївському національному аграрному університеті відбулося дистанційне засідання науково-методичної ради у режимі відеоконференції.
На розгляд науково-методичної ради було винесено такі питання:
-про правовий супровід наукової діяльності та питання інтелектуальної власності в університеті;
-про стан і напрями підвищення публікаційної активності науково-педагогічних працівників університету в українських і зарубіжних виданнях);
-про рейтингове оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників університету.
У своїй доповіді начальник юридичного відділу В.Д. Соколік розкрив особливості правового супроводу наукової діяльності в університеті та питання правовідносин у сфері інтелектуальної власності.
Висвітлюючи друге питання порядку денного, завідувач НДВ Н.В. Потриваєва акцентувала увагу на актуальності публікацій науково-педагогічних працівників у періодичних виданнях, включених до НМБД Scopus та запропонувала напрями підвищення публікаційної активності науково-педагогічних працівників університету.
Про мету, основи, методику та принципи рейтингового оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників доповіла завідувач кафедри економіки підприємств О.І. Котикова. 
Заслухавши та обговоривши зазначені питання, членами науково-методичної ради було прийнято рішення, що узагальнює та визначає подальшу роботу у визначених напрямах.








науково-методична рада МНАУ, засідання, дистанційна освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget