Реєстрація майбутніх абітурієнтів

Кафедра менеджменту та маркетингу тісно співпрацює із Миколаївською загальноосвітньою школою № 56. 27 лютого учнів школи радо зустріли науково-педагогічні працівники кафедри.
Представники консультаційного центру при приймальній комісії Миколаївського національного аграрного університету провели роз’яснювальну роботу щодо процедури реєстрації, підготовки документів, обрання предметів та оформлення реєстраційної картки.  У результаті  на зовнішнє незалежне оцінювання було зареєстровано 30 учнів випускних класів Миколаївської ЗОШ №56.
Викладачі  кафедри менеджменту та маркетингу відкрили особливості професій менеджера, керівника підприємств та організацій, управителя з адміністративної діяльності.
Доцент кафедри менеджменту та маркетингу Рябенко Галина Миколаївна ознайомила майбутніх абітурієнтів із матеріально-технічною базою університету, провела екскурсію навчальними корпусами.
До профорієнтаційної роботи були залучені здобувачі вищої освіти факультету менеджменту Біла Дар’я та Доскалов Ігор.  Вони занурили учнів у творчий світ студентського життя, відмітили переваги навчання у Миколаївському національному аграрному університеті та розповіли про можливість проходження виробничої практики та навчання за кордоном.
Кафедра менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету дякує директорові Миколаївської ЗОШ №56 Мазур Ользі Миколаївні та класному керівникові 11-го класу Козловській Оксані Євстафіївні за плідну співпрацю з університетом. Бажаємо успіхів учнівській молоді у складанні ЗНО та здобутті омріяної професії.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget