Профорієнтаційна робота кафедри виноградарства та плодоовочівництва

5 березня 2020 року до Миколаївського національного аграрного університету завітали учні 11-х класів Комунального закладу "Олешківська гімназія" із м. Олешки Херсонської області.
Мабуть, найяскравіші враження отримали наші гості від теплої зустрічі із ректором університету, академіком В.С. Шебаніним у його кабінеті. В’ячеслав Сергійович, привітавши усіх гостей, особисто презентував можливості, які надає університет для молоді на шляху здобуття якісної вищої освіти. Ректор наголосив на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягти успіхів у житті.
Після зустрічі із ректором доценти І.М. Марценюк та В.Г. Федорчук   провели для наших гостей оглядову екскурсію університетом. Майбутні вступники відвідали факультети, кафедри та лабораторії університету. На факультеті агротехнологій учні мали змогу поспілкуватися не лише із науково-педагогічними  працівниками, але і зі здобувачами вищої освіти, які у формі діалогу розкрили переваги навчання та студентських буднів. Завершилось знайомство наших гостей з університетом смачним «студентським» обідом у їдальні.
Сподіваємось, що отримана під час заходу інформація, допоможе учням правильно зорієнтуватися та обрати улюблену  професію у Миколаївському національному аграрному університеті, яка стане запорукою їхнього успішного майбутнього.
Дякуємо керівництву КЗ "Олешківська гімназія" за співпрацю із Миколаївським національним аграрним університетом! Бажаємо випускникам Олешківської гімназії успіхів у складанні зовнішнього незалежного оцінювання та запрошуємо до великої родини Миколаївського національного аграрного університету!












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget