Профорієнтаційна робота кафедри виноградарства та плодоовочівництва

04.03.2020 року асистентом кафедри виноградарства та плодоовочівництва Кувшиновою Анною Олександрівною за доброю традицією співпраці Миколаївського національного аграрного університету із загальноосвітніми навчальними закладами Снігурівського району відвідала заклади загальної середньої освіти з метою проведення профорієнтаційної роботи.
Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам було надано інформацію про Миколаївський національний аграрний університет (факультети, спеціальності, досягнення університету, проживання у гуртожитках та  заплановані у МНАУ заходи). Звернули увагу учнів ЗОШ на роботу філії підготовчих курсів, особливості професійної підготовки у Миколаївському НАУ та працевлаштування випускників університету, також окремо було надана інформація щодо основних термінів та правил вступної компанії до Миколаївського НАУ  у 2020 році.
Під час спілкування учні виявили зацікавленість та бажання приєднатись до дружньої і великої родини Миколаївського НАУ.
Дякуємо усім директорам, класним керівникам та персоналу шкіл Снігурівського району за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget