Заняття в умовах виробництва на базі АТ КБ «Приватбанк»

27.02.2020 року для бакалаврів III курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» обліково-фінансового факультету було проведено заняття в умовах виробництва на базі відділення «Сонячне» філії «Миколаївське регіональне управління»  АТ КБ «Приватбанк» у м. Миколаїв.
Таке заняття для здобувачів організував Калнауз Дмитро В’ячеславович – керівник відділення «Миколаївське регіональне управління» АТ КБ «Приватбанк», який викладає на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Миколаївського національного аграрного університету дисципліни «Банківські операції» та  «Інвестиційне кредитування».
Упродовж зустрічі перед здобувачами виступила керівник Направлення HR філії «Миколаївське регіональне управління»  АТ КБ «Приватбанк» Бирзул Світлана Миколаївна, яка надала вичерпну інформацію про історію становлення банківської системи загалом, основні етапи становлення АТ КБ «Приватбанк» зокрема. 
Здобувачі вищої освіти отримали вичерпні відповіді на запитання щодо специфіки діяльності АТ КБ «Приватбанк», відвідали Coll centre та мали змогу спробувати себе в ролі працівника центру надання допомоги клієнтам.
Дякуємо працівникам АТ КБ «Приватбанк» за співпрацю!





обліково-фінансовий факультет, кафедра фінансів, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget